2010. augusztus 16., hétfő

Rinyaújlak - Sand - Zalaapáti


Ez a hétvége sem telt el eseménytelenül. Fantasztikus bulik voltak, fantasztikus közönséggel. Elsőként itt van Rinyaújlak, melyet köszönünk Lovász Zsuzsannának. A műsor később kezdődött, a korábbi elhúzódó műsorok csúszása miatt, de idő azért még volt. :)

Ez a 300 fő alatti kis település kitett magáért a falunap alkalmával. A lelkes kis csapat végigtáncolta, végigtombolta a műsort, s nem akartak elengedni. Azt hiszem, egy előadó számára ez a legnagyobb megtiszteltetés, hiszen, amikor felmegyek a színpadra, a szívem és a lelkem is beleadom, hogy a lehető legtöbbet hozzam ki magamból, s a lehető legtöbbet tudjam nyújtani az ott lévő, szórakozásra vágyó emberek számára. Így a műsoridőt megtoldottuk még két dallal.:)

Sajnos, maradni nem igazán tudtunk - pedig szerettünk volna még egy kicsit -, hiszen az idő szorított. Vártak minket Sandon. Sand is néhány száz lelket számlál, de akik ott voltak a falunapon, úg gondolom, jól érezték magukat. És ez alól én sem voltam kivétel. Fantasztikus volt, ahogy az emberek velem együtt énekelték a dalok jó részét. Persze, a legújabb dalok még ismeretlenek voltak néhány ember számára, de a többség, s főleg a lányok már kívülről fújták az egészet. Ilyenkor gondolok arra, hogy megérte küzdeni a stúdióban is, hogy tényleg jó dalok szülessenek. hiszen az emberek megérdemlik a szórakozást, a napi kemén munkájuk után. A műsor után a dedikálás itt sem maradhatott el. A lányok lerohantak, én pedig igyekeztem mindenkinek adni a dedikálókártyából. ;)

Maradni azonban sajnos itt sem tudtunk. A műsor itt is hosszabb volt a tervezettnél, s már vártak minket Zalaapátiban. A szervező hölgy mondta, hogy sokan megkérdezték, hogy ugye, nem a Fekete Dávid megy? A hölgy megnyugtatta őket, hogy nem.:) Az emberek pedig fellélegeztek, és felszabadultak, amikor nem a Fekete Dávid szállt ki a kocsiból, hanem én. Úgy látszik, az a műfaj nem túl nagy kedvenc - vagy maga az előadó -, hiszen nem először fordul ez már elő.

Egy rövid beszerelés, és már indult is a buli. Már az első percekben kezdett telni a színpad előtti tér. A sátorban lassan fokozódott, forrósodott a hangulat. Az embereken látszott, hogy nagyon jól érzik magukat. Ez pedig engem is nagyon tud doppingolni. Bár folyt rólam az izzadtság - hiszen nem lustálkodtam a színpadon -, annyira élveztem a bulit, hogy muszáj volt lemennem az emberekhez a színpadról, és megénekeltetnem őket. Erről láthattok képeket is, a www.davidmusic.hu oldalon.

S, hogy milyen is volt ez a három buli? Lesd meg itt:



Ha pedig jobb minőségben szeretnéd, akkor a következő youtube linken tudod megnézni:
http://www.youtube.com/watch?v=ZwbeNnS53gE

Egy szó, mint száz, fantaszhtikus volt ez a hétvége, s köszönöm a csapatnak is, akik velem jönnek. A fotósunknak, Kalamár Sándornak, s a technikusunknak Tóth Tamásnak. S persze, a nélkülözhetetlen manageremnek, Gabriellonak is!

Ezen a hétvégén nagyobb távolságokat teszünk meg majd: Nyírtelek, Nyírtét, Iklad és Kisrécse lesznek. Ha tudsz, gyere el valamelyikre...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése