2010. augusztus 25., szerda

Augusztus 20. - Nyírtelek


Már dél körül elindult a csapat, hiszen augusztus 20-a lévén, egész nagy torlódásra számítottunk Budapest környékén. Bár, az autópályán Fehérvártól Siófokig szinte állt a forgalom. Szerencsére, mi a másik oldalon jöttünk.:) Engem a Balatonnál vettek fel, hiszen kivételesen 2 napot tudtam nyaralni. :)

Aztán hosszú autókázás után megérkeztünk Nyírtelekre. Nem volt nehéz megtalálni a helyszínt, hiszen mindjárt a település határától néhány méterre volt.
Persze, korán érkeztünk, így volt időnk megnézni az Evangélikus templomot, ahogy a lelkész lányától kaptunk "tárlatvezetést".
Majd vissza a helyszínre, ahol egy korsó hideg sörrel öblítettük le az út porát. Na, meg persze, főző verseny is volt a műsorom előtt, és sikerült megkóstolnunk a helyi specialitású " Tirpák - babgulyást ". Aztán következett az esti bulink, ahol a sikítozás már már túlszárnyalta a hangerőt, amivel a zenék dübörögtek. Pedig azért az sem volt piskóta!:) Egy újabb élménnyel gazdagodtunk, hiszen mind a szervező (Fintor Gábor), mind a közönség kellő lelkesedéssel doppingolt minket. Köszönet nekik.

Másnap a környéken volt megint buli, így nem lett volna érdemes hazautaznunk, hiszen, azért így is több, mint 600km-t tettünk meg. Egyik kedves barátunknál, és családjánál - Kállai Misi - kaptunk szállást és pazar ellátást.
Misi anyukája, Éva néni pedig a szabolcsi káposztával örvendeztetett meg minket. Volt húsos és kukoricás. Isteni volt, komolyan! Másnap reggel pedig fáradtságot nem kímélve, grill reggelivel vártak minket. Nem tudok mást mondani rájuk, csak, hogy fantasztikus emberek. Köszönet nekik mindezért!

Kora délutánig még pihentünk kicsit, aztán irány a kocsi, hiszen jött a következő helyszín, Nyírtét. Az ennivalóval és persze reményekkel telve neki is vágtunk az útnak. :)

A nyírteleki buliról pedig a videót megnézheted itt:

http://www.youtube.com/watch?v=qpa0L683m_8

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése