2010. július 22., csütörtök

Videoklip forgatás


Nagyon fáradt voltam mostanában, sok volt a munka. Így a bloggal is kicsit megcsúsztam. De most pótlom. Múlt szerdán leforgattuk a harmadik videoklipet is. Nagyon jó stáb jött össze. Köszönet Ordasi Zsoltinak, aki fantasztikus ruhákat állított össze nekem, Füredi Timinek, aki szuper hajat varázsolt nem csak az én, hanem a többiek fejére is, és Horváth Olíviának, aki az egészet fantasztikus sminkekkel koronázta meg.
Szóval, eljött ez a nap is, amikor ismét kamera elé álltunk a legújabb dallal. Fantasztikus csapat volt. Gerócs Balázs, a klip rendezője és operatőre pedig remekül bonyolította le a feladat megoldását, hogy egy igényes, image klipet csináljon. A klipben mindenki részt vett szinte, aki a projectben dolgozott. A producerem, Gabriello remek és nem kis munkáját jellemzi, hogy minden szuperül volt megszervezve. Még a megyei újság is kinn voltés egy cikkel számolt be a forgatásról:

http://zalaihirlap.hu/sztarvilag/20100715_klippforgatas_


Bár roppant meleg volt, az ásványvíz liter szám fogyott, mindenki izzadt is rendesen, de remek hangulatban telt az este, mindkét helyszínen, ahol forgattunk.
Bízom benne, hogy ez a Valahol vár rám című dal nagy sláger lesz idehaza, s az emberek a klipet is jól fogadják majd.

Addig pedig egy kis ízelítő, hogy mit is csináltunk a forgatáson! :)






http://www.youtube.co/watch?v=98dTAs8IxnA

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése