2010. július 22., csütörtök

Újabb bulik: Fonyód, Hencse, Görgeteg


A hétvége megint szorgalmasan telt. Egyik helyről mentünk a másikra. A kocsiban lévő légkondi mondhatni, az életünket mentette meg. Iszonyat meleg volt.
Fonyódon, bár este léptünk fel, a levegő még is fülledt, párás volt. S nem utolsó sorban, a szúnyogok sem kíméltek minket. Koncert után kimentünk a mólóra, s rajzfilmeket megszégyenítő módon, rajokban támadták az embereket a szúnyogcsapatok. Sokszor a közvilágítást is eltakarták, annyian voltak.
de a koncert jól sikerült, s azt hiszem,ez fontos.:)
A közönség pedig Fantasztikus volt. Nincs is annál nagyobb öröm egy előadó számára, amikor látja, hogy az emberek szeretik azt amit csinál. Ilyenkor még plusz belead apait-anyait, és igyekszik a lehető legtöbbet kihozni magából. Ezzel én is így vagyok. De íme egy videó:

http://www.youtube.com/watch?v=mM3phKHm1iQ

Másnap pedig két buli volt. Hencsén 15 órakor léptünk fel. Egy sátortetős színpad volt, alatta vagy 40 fok. Persze, a buli jó volt itt is, ami nagyon doppingolt. A polgármester, a szervezők és a közönség is nagyon kedvesek voltak velem. Remekül éreztem magam. S nagyon finomat főztek! ;)

Aztán mentünk tovább Görgetegre. Ott már este fele léptünk fel. Kicsit csúszott a műsor, de semmi gond nem volt. Remekül elfoglaltuk magunkat. :) Persze, a víz itt is ömlött rólam, hiszen a kánikula nem hagyta magát. :) De fantasztikus buli kerekedett ki ebből is. A Görgetegi asszonyok vezetője, Lovász Zsuzsanna pedig mód felett kedves volt, és persze, az ő közbenjárására szórakoztathattuk itt a közönséget. Ezt ezúton is köszönöm neki! ;)
Utánunk Tajtiboy volt a színpadon. Kicsit még maradtunk, de aztán a fáradtságtól és melegtől kimerülve, még is csak elindultunk hazafele. És íme egy videó ezekről a bulikról is:

http://www.youtube.com/watch?v=sMXTo4KfwQY

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése