2010. július 11., vasárnap

Heresznye

Azt hiszem elmondhatom, hogy szerencsés vagyok. Nagyon jó csapat vesz körül, s velük öröm dolgozni. Külön köszönet Kalamár Sándornak, aki remek fotókat csinál a bulikon, ahol fellépek. Most pedig Heresznye.
Amikor megérkeztünk, kicsit féltem. Hiszen a nem túl sok lakosú faluban, ráadásul a falu napján hangulatot csinálni, egy nem túlzsúfolt helyen, nem a legegyszerűbb. Persze, én mindenhol a maximumod hozom ki magamból, hiszen az emberek, akik ott vannak, szórakozni szeretnének, s úgy hazamenni, hogy ez egy nagyon jó buli volt. Nos, azt hiszem, ez itt is sikerült. Legalább is, bízopm benne. De tény, élmény volt számomra is. Az emberek fantasztikusan kedvesek voltak. A Polgármestertől kezdve a rendezőkig. S meg kell említenem mindenképp a technikai virtuózt, Német Palikát, akinek ez úton is köszönom a remek technika biztosítását.
A buli végéreazért elfáradtam. A szúnyogok pedig folyamatos támadást intéztek ellenünk, de hála Sanyinak, a fotósunknak, aki előrelátóan hozott magával szúnyogriasztót.:))

És akkor íme a buliról készült videó:

http://www.youtube.com/watch?v=OsFpenHJqS4

Remélem, a következőn már te is ott leszel.:) A helyszíneket és időpontokat megtalálod a www.davidmusic.hu oldalon.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése