2011. július 5., kedd

Karácsonyi dal Cseke Katinkával és Őzivel


Egy kicsit elhanyagoltam a blogot az elmúlt időszakban, de most kicsit megkísérlem bepótolni mindazt, ami eddig kimaradt.
Azt hiszem, hogy életem egyik jelentős mérföld köve volt a dal és videoklip, melyet 2010 karácsonyára csináltam, Cseke Katinkával és Őzivel.


Már a forgatás helyszíne is pazar volt, hiszen a jeleneteket, a Kendlimajori Ludwig Művésztelepen vettük fel, ahol a képek, festmények, szobrok, már megadták a különleges atmoszféráját a dalnak. S persze mindemellett, remek kis csapat volt, akivel dolgozhattunk. Inkább egy jó bulinak tűnt, mint kemény munkának, mindamellett, hogy tényleg keményen dolgozott mindenki annak érdekében, hogy a lehető legjobb eredmény szülessen.

Azt hiszem, ezt sikerült is elérnünk, hiszen maga a dal is remek lett, pedig az ének felvételeket még álmosan, kora reggel vettük fel, de ez nem nyomta rá bélyegét semmire. Majd irány a forgatási helyszín, a karácsonyfa díszítés, és már kezdődhetett is a munka.

A szereplőket Szokol Kata sminkelte, készítette elő, míg az épp szabadon lévőket újságírók faggatták.

Persze, a forgatást mindenki élvezte. Főleg, a második helyszínt, ami egy étteremben volt. Itt aztán a munka igazi szórakozássá vált, hiszen az egész nap szorgosan dolgozók, igaz, a kamerák előtt, de degeszre tömhették a hasukat.:)


A dal érdekessége, hogy nem a megszokott karácsonyi, énekeljünk együtt téma, hanem az egészet érdekesen törte meg Őzi, aki egy rap betéttel járult hozzá a karácsonyi dal különlegességéhez.


Őzi rutinos rapper, hiszen sokat dolgozik együtt a Children of Distance frontemberével, Horussal.


Azt hiszem, nem is kell többet írnom minderről, hiszen, beszéljen magáért a Karácsony éjjel című dal és persze a videoklip. ;)






Itt megnézheted, hogyan is készült a videoklip:



Ez pedig a Tabu tv riportja:



TV2 Aktív:



Itt pedig a forgatásokról láthatsz összeállítást:


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése